مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودروی لیزینگی

باسلام. حدود 8 ماهی یه پراید خریدم که تازه متوجه شدم لیزینگی بوده و فروشنده به لیزینگ بدهکار و سند در رهن شرکت خودرو ساز می باشد و صاحب سند پرداخت نمیکند امروز و فردا میکنه ایا میتوانم دادخواست فسخ معامله با توجه به لیزینگی بودن خودرو و عدم اظهار فروشنده در زمان فروش رو بدم در ضمن قولنامه دستی بوده و شرایط فسخ نداشته. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.شما میتوانید الزام به ایفای تعهد را از فروشنده بخواهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعضا این قرار داد ها موانع خرید و فروش دارند باید شرایط را دید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعضا این قرار داد ها موانع خرید و فروش دارند باید شرایط را دید