مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو ناشی از اجرای ثبت

با سلام
در سال 99 خودرویی را طی مبایعه نامه عادی و اخذ وکالت فروش از فردی خریداری نمودم ، چند ماه بعد برای تعویض پلاک مراجعه ولی خودرو بعلت توقیف شدن از سوی همسر فروشنده از طریق اداره ثبت بخاطر طلب مهریه متوقف شد. دادخواستی مبنی بر اعتراض ثالث اجرایی و توقف عملیات اجرایی و رفع توقیف مطرح نمودم که دادگاه موضوع را در صلاحیت اداره ثبت دانسته و پرونده جهت تعیین مرجع صالح به دیوان عالی رفت و دیوان هم این نظر را تایید کرد .
سوال : از طریق چه مراجعی و چه نوع اقداماتی می توان انجام داد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق رئیس اداره ثبت پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اداره ثبت مراجعه و اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. توسط دیوان پرونده به مرجع صالح ارسال خواهد شد و به شما ابلاغ خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اداره ثبت مربوطه پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت اقدام کنید و اعتراض خود را با مدارک موجود اعلام کنید