مشاوره حقوقی رایگان - هک کیف پول

سلام خسته نباشید.کیف پول متامسکم داخلش ارز داشتم حالا دیروز یه نفر هرچی داخلش داشتم رو برداشته کرده و من فقط آدرس کیف پول طرف رو دارم.لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید شکایت کیفری نمایید چون از جرایم رایانه‌ای محسوب می‌شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اطلاعات هویتی ، ای دی . کیف پول طرف را دارید به پلیس فتا شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما می توانید شکایت کیفری تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به پلیس فتا مراجعه نمایید و شکایت نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام از طریق پلیس فتا اقدام کنید یا صرافی مورد نظر