مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر

با سلام و احترام بنده آپارتمانی دارم که مستاجر قریب به پنج سال هست اونجا سکونت داره سه ماه پیش قراردادش تمام شده و الان میگه با توجه به مصوبه ستاد کرونا بلند نمیشم و منم با ایشان تمدید نکردم چون نمیخاستم بهشون اجاره بدم مستاجر من خودش بنگاه داره و با طلبکاری هر چه تمام تر میگه هر کاری میخای بکن قانون به من میگه بلند نشو منم بلند نمیشم حالا خواستم بدونم راه من چیه الان سه ماه از قراردادم باهاش گذشته و اونم با پررویی بهم میگه که بلند نمیشم خواهشا منو اصولی راهنمایی کنید خیلی سپاسگزارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند مصوبه ستاد ملی کرونا بر مبنای تمدید قراردادهای سابق می باشد ولی اگر مستاجر به تعهدات قراردادی خود پایبند نبوده یا نیاز شخصی شما احراز شود می توانید تقاضای تخلیه مستاجر را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید تخلیه او را بر اساس نیاز شخصی خودتان برای سکونت یگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به اخذ دستور تخلیه به جهت نیاز شخصی و یا عدم پرداخت اجاره و ... اقدام نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

درخواست تخلیه فوری به علت انقضای مدت بدهید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام میتوانید دستور تخلیه و خسارت بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله چنین است مگر در موارد استثناء که در مصوبه به آن اشاره شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اول بفرمایید تمام تعهدات انجام شده؟
بعد از تمدید مبلغ را بیشتر کردند؟
اقدامی انجام دادید؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب ستاد کرونا مراجعه و دادخواست تخلیه ملک به دلیل استفاده شخصی دهید .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام دادخواست تخلیه به استنادنیازشخص تقدیم نمایید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.تخلیه مورد اجاره را به دلیل نیاز شخصی خود یا فرزندتان مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هرچند مصوبه ستاد ملی کرونا بر مبنای تمدید قراردادهای سابق می باشد ولی اگر مستاجر به تعهدات قراردادی خود پایبند نبوده یا نیاز شخصی شما احراز شود می توانید تقاضای تخلیه مستاجر را نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حتما درخواست تخلیه فوری در شورا اقامه نمایید ولی

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر مدت اجاره تمام شده و طی مدتی که مدت اجاره تمام شده اگر مستاجر طی این مدت اجاره بهایی پرداخت نکرده و شما قرارداد را تمدید حتی شفاهی انجام ندادین در ابتدا یه اظهار نامه ارسال کنید ودرخواست تخلیه سریع ملک به جهت نیاز شخصی خود بخواهید و اگر اجاره نامه شما کتبی و با امضا دو شاهد است به استناد اجاره نامه درخواست دستور تخلیه از شورا حل اختلاف به جهت نیاز شخصی بخواهید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. پاسخ ایشان کاملا غیر منطقی و حق کاملا با شماست. در صورتی که قرار داد رسمی اجاره دارید برای گرفتن حکم یا دستور تخلیه اقدام کنید و همچنین در سورتی ک سهماه بدون توافق با شما ب سکونت خود ادامه داده اند طبق اجاره نامه ملزم بپرداخت اجرت المثل هستند ک میتوان دادخواست تنظیم کنید. لازم به ذکر است مصوبه کرونا مربوط به املاک تجاری می باشد نه مسکونی.