مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون خرید و فروش ماشین

باسلام من ماشین مدل 90داشتم که مشتری از سایت دیوار پیدا کردم و به ایشان به مبلغ67 میلیون فروختم فقط یک قولنامه در یک نمایشگاه اتومبیل نوشتیم به سفارش یکی از آشنایان و ایشان مبلغ یک میلیون تومن کمیسیون از من فروشنده گرفتن می خوام بدونم کلا کمیسیون چند درصد مبلغ معامله هست و از هریک از طرفین سهمشان چقدر میشود وحتی در صورتیکه ایشان فقط یک قولنامه نوشته هم باید کمیسیون کامل بگیرد باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه نمایشگاه خودرو را نفروخته بلکه صرفاً مبادرت به تنظیم قولنامه نموده پرداخت وجه تنظیم قولنامه توافقی خواهد بود و نبایستی نمایشگاه درصد بالایی را در این خصوص اخذ نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با اتحادیه نمایشگاه داران سوال نمایید