مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال منقول

سلام همسرم برای من گوشی همراهی به نیت تولدم اما چندماه قبل از تولدم به عنوان کادو خریداری کردن و الان که به مشکل برخوردیم درخواست دادن که گوشی رو میخوان فاکتور به اسم شوهرم هستش اما دست منه
متاسفانه کارتن گوشی رو دارن. من گوشی رو به پسرخالم فروختم و به جاش پول گرفتم چون احتیاج داشتم در این صورت قابل استرداده؟ هبه بوده و عینش دست من نیست
از طریق سریال گوشی ردیابی میکنن ببینن کجاست یا نه ؟
خریدار حتما باید به دادگاه بیاد و شهادت بده ؟
نمیخوام مشکلی برام پیش بیاد ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وقتی که فروختید دیگه نمی تواند استرداد کند البته باید اثبات کنید که فروختید یک برگه رسید به صورت کتبی باخریدار تنظیم کنید ودردادگاه به ان استنادکنید