مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه

سلام
وقت بخیر
برای من یه اجراییه صادر شده و یه مدت ده روز داره که باید مفادش رو اجرا بزارم و یا ظرف 30 روز که باید اموال معرفی بشه و اگر توان پرداخت نداشتم تقاضای اعسار بدم و در صورت گذشت مهلت قانونی حکم جلب به درخواست طرف حساب صادر می‌شود
حالا سوال بنده این است که در چه مدتی میتونن حکم جلب بگیرن بعد گذشت ده روز میتونن حکم جلب بگیرن یا در پایان مهلت قانونی 30 روز و سوال بعدی بعد از مدت چند روز میتونن درخواستوبستن حساب رو بدن
و سوال آخر این چک ما ضمانت بوده و اح اییه چک بلامحل صادر شده چطوری میتونن مبلغ داده شده رو از مبلغ اصلی چک کم کنم ممنون میشم توضیح بدید با تشکر

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام بعد از سی روز امکان اخذ برگ جلب و مسدودی حساب می باشد
امکان کسر مبلغ در این پرونده وجود ندارد و باید دادخواست جداگانه بابت این موضوع طرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از 30 روز می توانند حکم جلب بگیرند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما دادخواست اعسار را اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حسابها و اموال بعد از ده روز توقیف میشه و حکم جلب بعد از 30 روز صادر میشه.
سوال سوم واضح نیست و امکان پاسخگویی وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر اقدامی از جانب شما انجام نشود بلی