مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی قبل از ازدواج

سلام من یه ماه پیش با یه نفر یکبار رابطه داشتم اما رابطه مون بهم خورد الان دارم با یه آقا ازدواج میکنم با وجود اینکه بکارت من از نوع حلقوی هست بنظر شما قابل تشخیصه که من قبلا رابطه داشتم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام احتمال آن وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به پزشکی قانونی یا پزشک متخصص ارجاع بشه قطعا معلوم میشه قبل ازدواج رابطه داشتید حتی اگر پرده از نوع حلقوی و ارتجاعی باشد