مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی قبل از ازدواج

سلام . قبل از عقد خانومم به من گفت بریم پیش پزشک ماما من نمیدونستم به چه علت است. رفتیم و انجا بهش گفت پرده ات از نوع ارتجاعی است و برگه گواهی بهش داد ولی برگه خانومم پیش خودش نگه داشت و به من گفت به کسی نگو من هم به خاطر همین به کسی نگفتم . عقد کردیم بعد از دوماه به مشکل برخوردیم. الان بعد چهار ماه بعد اون دوماه درخواست مهریه از طریق اداره ثبت داده ولی من هیچی به اسمم نیست و پولی تو حسابم نبوده. چیزی هم ندارم و بعد یک هفته پرونده مختومه شد. اگر بخواد طرح دعوا کنه و از طریق دادگاه اقدام کنه به خاطر حقوق که از محل کارم میگیرم. من حالا شک کردم که اون قبل عقد پرده نداشته و با دکتر هماهنگی کرده و گفته پرده اش از نوع ارتجاعی است. آیا امکان این وجود داره که پزشک قانونی تشخیص بده که ایشون واقعا ارتجاعی هست یا قبل عقد بکارت نداشته ؟. حالا اگه ثابت بشه فسخ میشه ؟ نحوه مهریه در زمان عقد نصف است آیا یا بطور کامل باید پرداخت بشه . اگه ادعا کرد من از دختری خارج شدم میتونم از طریق پزشکی قانونی اقدام کنم ایا پزشک قانونی تشخيص میده قبل عقد بکارت داشته یا ارتجاعی بوده ؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با گذشت زمان بعید است چنین موضوعی اثبات شود.
اگر این موضوع اثبات شود که در زمان عقد باکره نبوده است تحت شرایطی به دلیل فریب در ازدواج ، عقد قابل فسخ خواهد بود.