مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی قبل از ازدواج

س من شب عروسی هیچ خونی ندیدم و ......زنم خیلی ... و شکم به اینکه زنم رابطه جنسی قبل از ازدواج داشته و خرف هایی هم درباره زنم شنیدم و الان بعد از گذشت سه ماه ایا پزشک قانونی معلوم میکنه که زنم رابطه جنسی داشته قبل از ازدواج یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه رابطه قبل ازدواج اکنون قابل اثبات نیست با شرایطی امکان فسخ نکاح متصور است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شما قبل از ازدواج درخواست گواهي بكارت مي نموديد
يا بعد از زفاف
اكنون بعد از اين مدت و تداوم دخول توسط شما بعيد است
مورد احتمالي كشف گردد
توصيه مي شود با روانشناس خانواده مشورت فرماييد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

متاسفانه رابطه قبل ازدواج اکنون قابل اثبات نیست با شرایطی امکان فسخ نکاح متصور است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
بعد از سه ماه به نظر قابل تشخیص نیست.
به هر حال شما می توانید به پزشک متخصص مراجعه کنید برخی پرده ها ارتجاعی هستند و در اولین نزدیکی خونریزی ندارد .