مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک با وکالت نامه

سلام خدمت شما....مادر بنده وکالت فروش و بلاعزل بهم داد تا خونه ای که از پدرم مونده و سند به نام مادرم هست بفروشم و برای خودم سرمایه کار کنم....در ضمن برادرهایم با این کار مخالف بودن....میخاستم بدونم اگر خدایی نکرده مادرم فوت کنه...برادرهایم میتونن ادعا کنن چرا خونه رو فروختی....الان 3 ماه هست خونه رو فروختم و سند رو با وکالت فروش که از ناحیه مادرم داشتم انتقال قطعی به اسم خریدار زدم.....ممنون میشم راهنمایی کنین..؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است سایر وراث بعدا ادعای حجر نمایند ولی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برادرها نمی توانند ادعایی داشته باشند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله وراث میتوانند ثمن معامله را خواستار شوند و شما لازم است اقدامات قانونی دیگری انجام دهید