مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک با وکالت نامه

با سلام
خرید یک آپارتمان صورت گرفته ویک هفتم پول رو دادیم به فروشنده. بقیه پول موقع سند به اسممون خورد پرداخت میشه.این تو قولنامه قید شده.حالافروشنده در بنگاه گفت من وکالت دارم این ملک رو بفروشم .در صورتی که تو قولنامه جای فروشنده امضا نزده فقط به جای شاهد امضا کرده آیا این قولنامه معتبره؟
ما حق فسخ داریم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر واقعا فروشنده وکالتنامه رسمی
داشته باشد مبایعه‌نامه معتبر و قانونی است
شما باید ابتدا اظهارنامه برای مالک و وکیل ارسال نمایید
و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفین مالک و وکیل را مطرح نمایید
و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر جهت کسب اطلاعات بیشتر در صورت تمایل تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر امضاء کرده باشد قرارداد معتبر است.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام در صورت داشتن وکالت نامه با حق فروش بله معتبر خواهد بود

ضیافت فرخشاهی

سرکار خانم ضیافت فرخشاهی:

با سلام برای پاسخ نیاز به بررسی مدارک است و اینکه آیافروشنده وکالت نامه ارایه داده ویا صرفا ادعا نموده وکالت در فروش دارد.