مشاوره حقوقی رایگان - شروع عمل کلاهبرداری

سلام
همسرم لیستی رو تهیه کرده و یکسری وسایل رو معرفی کرده که به عنوان جهیزیه به من داده و چون امضای من و نداشته با شهادت شهود از من شکایت و در خواست استرداد جهیزیه کرده، توجه فرماید همسرم هیچ وسیله ای رو به عنوان جهیزیه نخریده و تمام وسایلی که ایشون مدعی خریدش هست رو پدرم خریده و فاکتور و برکه نصب و پرینت بانکی اون موجود است و همسرم فقط با اوردن 2 شاهد که دایی های همسرم هستن موفق شد رای دادگاه بدوی را ببره.
اما در دادگاه تجدید نظر با ورود ثالث پدرم به عنوان مالک اموال و اوردن 2 شاهد که شاهدت بر خرید وسایل توسط پدرم و اراییه پرینت بانکی و فاکتور و برگه نصب کالا ها و فایل صوتی که پدر خانمم گفته جهیزیه نمیدن و نشون دادن پرینت گفته گو های واتس اپ من و همسرم که گفته جهیزیه نمیخرن و همه رو پدرم خریده رای دادگاه بدوی را لغو و خواسته همسرم را رد شد
با شرح توضیحات بالا آیا بنده و یا پدرم میتونیم از ایشون به عنوان شروع کردن کلاهبردای و تبانی با دایی هاش برای بدست آوردن مال غیر (اموالی که مشخص شده مالکش پدرمه) شکایت کنیم؟ (ماده 122 قانون مجازات اسلامی)

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام... نه کلاهبرداری نمیتونه باشه