مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از سفید امضا

سلام. سه سال پیش بنده به دلایلی چند برگه سفید امضا در اختیار همسرم گذاشتم و به دلیل اعتمادی که داشتم آنها را از وی مطالبه نکردم . درحال حاضر چندین ماه است که در خانه پدرم زندگی میکنم ومهریه ام را اجرا گذاشته ام اما در جلسه رسیدگی ، همسرم متن تایپ شده ‌ای را به قاضی نشان داد که نوشته بود من مبلغی پول را در تاریخ مشخص (سه سال پیش) به عنوان مهریه دریافت کرده‌ام و مابقی مهریه را هم به او بخشیده‌ام زیر متن هم که امضای از قبل زده شده‌ی من بود به اضافه امضای همسرم، قاضی اظهار کرد که تقدم و تاخر امضا و متن تایپ شده توسط کارشناسی قابل تشخیص است که آیا مربوط به امسال است یا سال گذشته و یا همان سه سال پیش. اما با وکیلی صحبت کردم و گفت که دستگاه های تشخیصی آنها خیلی دقیق نیست و متن تایپ شده به سختی قابل تشخیص است . می خواستم بدانم که اگر برگه مذکور را به کارشناسی بدهم ومتن آن امسال و یا پارسال تایپ شده باشد و نه سه سال پیش این قابل تشخیص هست یا خیر؟ خود امضای من متعلق به سه سال پیش است. و در ضمن اگر جعل همسرم مسجل بشود به چه مجازاتی محکوم میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و به نظر قابل تشخیص است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از روی متن تایپ شده تقدم و تاخر نوشته و امضا توسط کارشناس مشخص می شود و قادر به تشخیص است منتها عمل همسر شما جعل نیست .
جهت نیاز به توضیح بیشتر می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما حتما ادعای جعل قرارداد را مطرح کنید و قابل تشخیص است و باید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید