مشاوره حقوقی رایگان - شرایط الزام به تنظیم سند و فک پلاک

سلام من چند ماه پیش یه موتورسیکلت دسته دوم خریدم و کل پولشو پرداخت کردم و تمام مدارک و برگه خرید گرفتم ولی برای تعویض سند و پلاک صاحب موتور نمیاد وکالت نمیده
یک بار وکالت یک ماهه و بخاطر کرونا مراکز تعویض پلاک تعطیل بودن و تاریخ وکالت گذشت.الان اگه من بخوام برم دادگاه دادخواست الزام به تنظیم سند ثبت کنم شرایطش چجوریه؟ تقریبا چقدر هزینه داره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
الزام به تنظیم سند و الزام به فک پلاک باید طرح کنید حدودا کمتر از یک میلیون تومان هزینه دادرسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هزینه خیلی کم دارد راهی جز این ندارید اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید الزام به تنظیم سند بدهید و دعوای مالی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هزینه براساس ارزش خواسته تقویم شده محاسبه می‌شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک توأمان تقدیم به نمایید