مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خانه

با سلام بنده هنگام ازدواج با کمک خانواده همسرم یه اپارتمان خریداری کرده و به اندازه پولی که هر یک گذاشتیم از خانه سهم بردیم که 4دونگ من و دو دونگ به نام همسرم شد بعد از چند سال الان به تازگی جدا شدیم و طلاق انجام شد ولی تکلیف مهریه هنوز مشخص نشده همسرم بابت مهریه از من شکایت نکرده و قصدش اینه که اون دونگ را با توافق از من بگیره و بقیه مهریه را ببخشه ولی من چون غیر از اون دونگ هیچ مالی به نامم نیست توافق نمیکنم چون کنار نیمدیم قرار شد تا مشخص شدن وضعیت مهریه با توافق هم اپارتمان را اجاره دادیم و اندازه سهم خود اجاره را با هم تقسیم کردیم چند ماه که واریز انجام شد این ماه مستاجر پولی واریز نکرد که جویا شدم ایشون مدعی شده که همسرم نامه توقیف خونه دستور واریز اجاره توسط مستاجر به حساب دادگاه را بهش نشون داده و ایشون طبق همون نامه سهم اجاره بنده را واریز نکرده و در عوض کل اجاره را به حساب دادگاه ریخته
البته نظر من اینه که کاملا داره دروغ میکه چون اگر همسرم بخواد نامه توقیف بگیره اول باید از من بابت طلب مهریه شکایت کنه وقتی شکابت کنه واسه من ابلاغ میاد وقتی که برای من ابلاغی نیمده یعنی پس شکایتی هم نکرده که بخواد ابلاغی بیاد چه برسه نامه توقیف اموال گرفته باشه
میخواستم بدونم نظر من درسته و بدون اطلاع من و بدون اینکه دادگاه به من ابلاغی بده خونه توقیف نمیشه یا راهی هم هست که بدون اینکه من متوجه بشم رفته باشه و توقیف گرفته باشه؟

ایا 4دونگ سهم من از این اپارتمان مستثنیات دین به حساب میاد ؟
در حال حاضر با توجه به اختلافی که داریم بنده به همراه پسر 4ساله ام منزل پدری زندگی میکنم و همسرم هم با خانواده خود زندگی میکنند و به خاطر مشکلات مالی هر دو تصمیم گرفته بودیم و اپارتمان را اجاره دادیم و اجاره را بین خود نسبت به سهم مالکیت تقسیم میکردیم این اجاره دادن ممکنه برای مستثنیات دین شدن سهم اپارتمان من تاثیر منفی داشته باشه و از حالت مستثنیات در بیاره

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر نظر شما غلط است و همسر شما ، برای شما نقشه کشیده است و تمام شش دانگ خانه را باید بابت مهریه به زوجه بدهید مگر ..
تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پاسخ به این سوالات با این حجم از طریق مشاوره تلفنی امکان پذیر است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر از شما و گفتگو متقابل می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خانه ای که اجاره داده شده و در ان ساکن نیستید جز مستسنیات دین نیست و قابل توقیف هست ولی شما میتوانید اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت به نظر می‌رسد که جزء مستثنیات دین است