مشاوره حقوقی رایگان - استفاده تجاری از واحد مسکونی

سلام خسته نباشید. ساختمان ما مسکونی است یکی از همسایه ها که مالک و وکیل هست از دفتر وکالتشون استفاده تجاری دیگه ای میکنه (خرید فروش خودرو) و آسایش رو از همسایه ها گرفته. اما به سبب وجود پروانه وکالت سامانه 137 که شکایت کردیم گفت فقط برای ما محرزه اینجا اداری استفاده میشه و چون وکیل پروانه داره از شهرداری. همسایه راضی به استشهاد هستن که از این ملک استفاده دیگه ای داره میشه. مدارکی هم مبنی بر این امر وجود داره . چطور و کجا میشه از این واحد شکایت کرد. وکیل مناسبی برای این امر هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وکیل می تواند در مسکونی دفتر داشته باشد اما اگر مدعی مزاحمت هستید تفاوتی ندارد همه در برابر قانون یکی هستیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی برای شما دارد می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل بدهید و سپس دعوای مزاحمت مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مزاحمتی برای بقیه دارد تحت همین عنوان مزاحمت صنفی شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

استفاده اداری برای دفتر وکالت توسط وکیل منع قانونی ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا اظهارنامه ارسال دارید شکایت رفع مزاحمت متصور است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که مزاحمتی ایجاد می نماید و با توجه به عدم همکاری شهرداری در خصوص لاجرم باید علیه وی شکایت نماید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به این مسئله مستلزم بررسی کامل مدارک مربوطه می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با جمع اوری مدارک تحت عنوان مزاحمت در دفاتر خدمات قضایی دادخواست بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وکیل قانونا می تواند در محل سکونت خود دفتر وکالت دایر کند. خیر