مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

برای من احضاریه اومده که تاریخ 11 برج 11 برم دادگاه. ولی امروز ابلاغیه اومده که پرونده فلان در تاریخ 19 برج 10 باید میرفتم دادگاه. ولی نرفتم. الان پایین ابلاغیه نوشته پرونده مختومه شد. میخواستم بدونم این یعنی چی

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام .با ابلاغیه قبلی به شعبه مراجعه کنید مگر اینکه دلیل اثباتی بر ابلاغ دوم وجود داشته باشه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید ثنایشما را بررسی نمای. تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
دقیقا بررسی بفرمایید در صورتیکه که برای جلسه احضار شده اید و مرلوط ب امور دفتری شعبه نیست و اشتباه دفتر را بتوانید ثابت کنید میتوانید ب رای اعتراض کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر ابلاغ نشده باشد غیابی رای صادر شده است حضوری پیگیری نمایید
رسیدگی پرونده به اتمام رسیده است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضوری پیگیری کنید و علت این تناقض را جویا شوید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا به شعبه مراجعه و موارد را بررسی کنید

آنیا علویان امیری

سرکار خانم آنیا علویان امیری:

اگر پرونده مختومه شده ی موضوع ابلاغ مربوط به پرونده نفقه مورد نظر شما باشد مختومه شدن یعنی فرجه های اعتراض شما سپری شده و امکان اعمال اعتراضات در این خصوص بعد از این برای شما وجود ندارد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست ابطال شده است. منتظر رای دادگاه بمانید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظر منتهی به صدور رای گردیده است حضوری به شعبه مراجعه نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

سلام پرونده شما بسته شده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رای غیابی صادر شده . میتوانید واخواهی کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام رسیدگی به پرونده خاتمه یافته است

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام به شعبه مراجعه نمایید ممکن است پیامها مربوط به دو پرونده ی جدا از هم باشد