مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی صادر شد

باسلام و احترام من علیه کارفرما خودم به علت خیانت در امانت سفته شکایت کردم از طریق بازپرس محترم دادسرا به ایشان احضار شده اند ولی متهم اصلا به دادسرا مراجعه نکرده اند و قاضی محترم به من گفتند جلب متهم را صادر میکنم میفرستم کلانتری جهت دستگیری و پس از 12 روز مهلت انقضا ابلاغ احضاریه الان اینو نوشته

پرونده کلاسه ........ ردیف فرعی 2 با علت طرح تعيين مرجع صلاحيت دار نسبت به اتهام خيانت در امانت در دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان اهر به تاریخ 1400/10/02 ثبت گردید و با شماره بایگانی .......... به شعبه دوم بازپرسي دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان اهر ارجاع شد

در تاریخ 1400/10/02 وقت نظارت برای تاریخ 1400/11/20 تعیین گردید

دستور قضایی مبنی بر دعوت شاكي جهت پيگيري شكايت مطروحه در تاریخ 1400/10/02 صادر گردید

ابلاغیه شماره ..... مورخ 1400/10/02 مربوط به شاکی در تاریخ 1400/10/04 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد

ابلاغیه شماره ..... مورخ 1400/10/05 مربوط به متهم در تاریخ 1400/10/05 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد

دستور قضایی مبنی بر احضار متهم در تاریخ 1400/10/05 صادر گردید

دستور قضایی مبنی بر دستورقضايي صادرشد. در تاریخ 1400/10/22 صادر گردید

دستور قضایی مبنی بر با توجه به لايحه دريافتي جهت صدور دستور شايسته به حضور ارسال مي شود در تاریخ 1400/10/23 صادر گردید

قرار نيابت قضايي به شماره مورخ 1400/10/25 صادر گردید.

مجری قرار: واحد قضائي گيرنده

نامه صادره به شماره مورخ 1400/10/25 با موضوع «درخواست نيابت» و گیرنده «دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان اردبیل » ثبت گردید

دستور قضایی مبنی بر به نظر رساندن نتيجه نيابت در تاریخ 1400/10/25 صادر گردید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده شما جهت رسیدگی به دادگاه دیگری نیابت داده شده