مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی

با سلام. ممنون میشم معنی این پیامو بهم بدید با تشکر. دستور قضایی مبنی بر اخطار به شاكی جهت حاضر نمودن شهود و اقدام جهت انجام مفاد درخواست و ثبت لايحه و انضمام در پرونده در تاریخ 1401/07/17 صادر گردید

پاسخ ها :

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام رئیس شعبه به مدیر دستور داده که به شاکی پرونده اخطار شود که شهود را در تاریخ مقرر حاضر کند و مقدمات درخواست و لایحه تقدیمی از ناحیه یکی از طرفین ثبت شود . کارهای اداری می باشد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام به شاکی اخطار داده که شهود خودش رو حاضر کنه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شاکی باید شاهد های خودش را حاضر کند