مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی

سلام دستور قضایی مبنی بر دستور قضایی صادر شد یعنی چی؟

پاسخ ها :

دستور قضایی صادر شد دستور قضایی

سوالات مرتبط

مفهوم نوشتار
دستور قضایی مبنی بر با توجه به لايحه دريافتي جهت صدور دستور شايسته به حضور ارسال مي شود در تاریخ صادر گردید متن بالا یعنی چه؟...
دستور قضایی
با سلام. ممنون میشم معنی این پیامو بهم بدید با تشکر. دستور قضایی مبنی بر اخطار به شاكی جهت حاضر نمودن شهود و اقدام جهت انجام مفاد درخواست و ثبت لايحه و انضمام در پرونده در تاریخ 1401/07/17 صادر گردید...
دستور قضایی صادر شد
باسلام و احترام من علیه کارفرما خودم به علت خیانت در امانت سفته شکایت کردم از طریق بازپرس محترم دادسرا به ایشان احضار شده اند ولی متهم اصلا به دادسرا مراجعه نکرده اند و قاضی محترم به من گفتند جلب متهم...
دستور قضایی
سلام دستور قضایی مبنی بر دستور قضایی صادر شد یعنی چه ؟...
اتهام سرقت مستوجب تعزير
سلام و خدا قوت. بنده با یه شخصی که تازه آشنا شده بودم بعد از چند بار اومدن به محل کارم گفت که یه چاپگر دارم میخوای برات بیارم با قیمت خوب من هم گفتم بیاره چون که مقداری پول بهم بدهی داشت نزدیک صد هزار...