مشاوره حقوقی رایگان - راننده ای در حال سبقت بود که بخاطر اینکه با هم برخورد نکنیم

سلام
پارسال تویه جاده دوطرفه یه سمند در حال سبقت بود و بخاطر اینکه باهم برخورد نکنیم به شونه خاکی رفتم و لاستیک عقبم ترکید و منجر به چپ شدن ماشینم شد و خودم و سرنشین اسیب دیدیم. بعلت اطلاع نداشتن از مراحل پرداخت دیه راننده مقصر از طرف بیمه اعتراض نکردم و حالا که پرونده سرنشین برای پرداخت دیه به بیمه فرستاده شده و رای قطعیت هم گرفتم و برای کارهای پرداخت دیه رفتم به نرخ سال 98 که بیمه کردم میخوان پرداخت کنن. ایا با مختومه شدن پرونده سرنشین میتونم اقدامات قانونی انجام بدم که از صندوق تامین خسارات بدنی استفاده کنم؟
شاهدهم برای اثبات بی گناهی خودم دارم که سرنشین و کشاورزی که اونجا مشغول بوده هستن که حاضرن شهادت بدن

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،صندوق تامین،مشمول غرامت راننده مقصر نمی گردد،شما باید ازبیمه نامه خود استفاده و غرامت بیمه حوادث راننده مقصر را دریافت کنید،ضمنا غرامت بیمه حوادث راننده مقصر،از شمول عنوان دیه خارج است،لذا مشمول یوم الادا نبوده و به نرخ سال تصادف محاسبه و پرداخت می گردد.