مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام من یک سال پیش باموتورتصادف کردم با موتورسوار وماشین کروکی پنجاه درصد رو ماشین مقصر دانست و پنجاه خودم که 50میلیون تومن شده میشه راهنما کنید چطور از صندوق تامین استفاده کنم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. از طریق دفترخدمات الکترونیک قضایی شکایت مطرح و درخواست مطالبه دیه را مطرح کنید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر بیمه نامه دارید از بیمه خودتان ومابقی شخص مقصر باید پرداخت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دفترخدمات الکترونیک قضایی شکایت مطرح و درخواست مطالبه دیه را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا شما
نمی توانید خسارت خود را از صندوق تامین خسارتهای بدنی مطالبه نمایید مگر ..
شما باید از راننده خودرو شکایت نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از راننده مقصر شکایت و مطالبه دیه نمایید