مشاوره حقوقی رایگان - خانه فساد همه جوره

سلام یکی دوسالی هست که محل زندگی یه خانه فساد که داخلش صد نفر هستن اغراق نیست واقعا صد نفرن.دزد.معتاد.اراذل اوباش.زور گیر.مواد فروش.زن.مرد.دختر جوون.پیر.نوجوان.داخل خانه هستن و جوانان مردم رو بدبخت میکنن و باعث اذیت و آزار ده ها خانوار دیگه ان.کلانتری هم با خبره حتی همسایه ها هم استشهاد جمع کردن اما راهی به جایی نبرده.خیلی در عذابیم کلانتری هم کاری نمیکنه.برق قطع اما سیم انداختن از بیت المال گاز قطع اما خودشون وصل کردن.اینا باید چی بشه.حتما باید یه جون از اوردوز بمیره اینجا تا فکری به حالشون بشه.تورو خدا یه کاری بکنید.تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید و از طریق دادسرا پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید