مشاوره حقوقی رایگان - باسلام.بازگشت‌ بکار در شهرداری‌ تهران

بنده‌ازسال‌1387‌تاپایان‌سال1396درشهرداری‌تهران‌مشغول‌بکار‌بودم‌که‌قراردادم با شرکت‌خدمات‌اداری‌شهر شهرداری‌تهران‌بود‌که‌قردادمدت‌معین‌بود(یکساله)که‌درپایان‌هرسال‌اتوماتیک‌تمدیدمیشد.دراواخرسال96بدلیل‌اتمام‌قرارداداخراجم‌کردن.ولیکن بنده در آزمون رسمی‌سال95شهرداری‌تهران‌شرکت‌کردم‌وقبول‌شدم‌ومراحل‌رسمی‌شدنم‌راباموفقیت‌طی‌میکردم‌وحتی‌گزینش‌شهرداری‌تهران‌هم‌موردتائیدقرارگرفتم‌وتاسال‌1397‌طول‌کشیدمنتها‌یکدفعه‌باپایان‌قراردادم‌به‌بهانه‌اتمام‌قراردادتعدیلم‌کردن‌و‌دردیوانعدالت‌اداری‌شکایت‌کردم‌باموضوع قبولی در آزمون تبدیل وضعیت شهرداری تهران ازقراردادی‌به رسمی که وکیل هم گرفتم و دادگاه بدوی دیوان عدالت اداری بنفعم رای داد اما دادگاه تجدید نظر دیوان عدالت اداری رای قاضی بدوی رو نقض کرد و بنفعم شهرداری رای داد.حالا با این تفاسیر برای برگشت بکارورسیدن به حق تضییع‌شدم‌چه‌راهکارهای‌دیگه‌ای‌دارم.لطفا‌کمکم‌کنید.ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، موضوع شما قابل بررسی می باشد و باید علت رد دعوا توسط دادگاه تجدیدنظر مشخص گردد