مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا توسط پدرشوهر

سلام من همسرم 1سال فوت شده یه بچه 3ساله دارم و خونه پدرم هستم و به خاطر اختلافایی که با خانواده همسرم دارم پدرشوهرم طلاهایی که در دوران نامزدی بهم هدیه داده شده و فاکتور به نام خودشون هست رو استرداد کرده و طلاها هم وقتی همسرم زنده بود فروخته بود و من موقع دعوا هیچی نیاوردم الان میتونه ادعاشو ثابت کنه با فاکتورو شاهد الکی چگونه من میتونم از خودم دفاع کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید شما ادعای فروش آن را توسط همسرتان مطرح نمایید و در صورتی که از مصادیق هبه باشد و با توجه به اینکه عین موهوبه موجود نیست لذا استرداد اان نیز وجود نخواهد داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی دقیقتر دارد در شرایطی امکان دفاع هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام.
نامبرده باید به عنوان مدعی ادعای خود را ثابت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.