مشاوره حقوقی رایگان - حداکثر مهلت طرح دعوی بیمه حوادث

با سلام و عرض وقت بخیر
حدود 3 سال پیش حین کار دچار شکستگی ساعد در اثر حادثه شغلی شدم و بنا به دلایلی تا کنون طرح دعوی نکردم. الان با هماهنگی با کارفرما اقدام به استفاده از بیمه حوادث کردم که شرکت بیمه اعلام کرده که طبق یک بند قرارداد می بایست تا دوسال بعد از وقوع حادثه طرح دعوی صورت میگرفت. لطفا راهنمایی بفرمایید که باید چکار بکنم؟
ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،اگرچه پرداخت دیه توسط بیمه،محدودیت زمانی دارد ولی طرح شکایت یا ارائه داخواست، برای مطالبه دیه از طریق مراجع قضایی محدودیت زمانی ندارد،شما علیه کارفرما شکایت کنید کارفرما ملزم به پرداخت دیه شما می باشد،

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید