مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عالی کشور

باسلام اینجانب برای تخریب انباری باغ که محکومت به قلع و قمع شده بودم اعاده دادرسی کردم طبق ماده 474که درخواست رد شد الان با دلایل قوی اعمال ماده 477 کردم و کمیته استانی قبول کرده آیا الان دوباره تو همون شعبه که قبلا تو دیوان رفته میره یا تو یه شعبه دیگه و از اون شعبه استعلامی نمیگیرن چون تو اعمال 474 خیلی بد دفاع کرده بودم استرس دارم ممنون

پاسخ ها :

اسماء طاهری مقدر

اسماء طاهری مقدر :

استان :

با سلام به شعبه دیگری می رود ولی پرونده و مفاد آن از جمله دفاعیات و آرای سابق بهرحال در پرونده موجود است