مشاوره حقوقی رایگان - چک قدیم سال 97

چک درسال 97 مشتری برگشت زدم تا امروز اقدام نکردم صدور چک 3سال نیم برگشت 3سال یک ماه زدم اگر از فردا اقدام کنم تاخیر تادیعه 3سال میتونم بگیرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً باید از تاریخ صدور چک خسارت تأخیر پرداخت گردد ولیکن قاعده اقدام نیز در حقوق محل اعتبار بوده و طبق این قاعده اگر در آن تاریخ صدور چک شما نسبت به وصول آن اقدام ننموده باشید خسارت تأخیر تأدیه از تاریخ چک قابل پرداخت نیست