مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام من 5 سال پیش چکی به مبلغ 60 تومان بابت ضمانت تخلیه مغازه دادم صاحب مغازه اون چک خرج کرده به شخصی دیگر و چک بدون امضا من تاریخ زدن و پارسال برگشت زدن و مبلغ 20 تومان ازش اقدام کردن و در حال رسیدگی هست منم تقاضای اناطه دادم و شکایت کیفری کردم ولی ایشان مبلغ 40 تومانش از قانون جدید استفاده کرد و تقاضای اجراییه کرده که قاضی رد کرد به دلیل قدیمی بودن چک ولی ایشان دوباره درخواست اجراییه داده میتونه چنین کاری بکنن و چکی که قبل از این قانون صادر شده و قدیمی هست و جز چکهای صیاد نیست اصلا جز این قانون میشه

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام هرنوع چکی که درقبل از اجرائی شدن قانون جدید اصلاح قانون چک صادر شده باشد اجرای آن منوط به ثبت آن در سامانه صیاد ودریافت کد رهگیری است / درصورتی که ازنظر بانک مربوطه امکان ثبت چک باشد وفق قانون جدید اجرائیه صادر می گردد/ با فرض سوال چون شما با دارنده چک اختلاف داریدوقبلا مبادرت به طرح شکایت کیفری نموده اید باارائه مستندات در مرحله اجرا می توانید اعتراض نمائید موفق باشید.