مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام چند ماهیه متوجه شدم همسرم با خانمی که سال ها پیش به خواستگاریش رفته بودند ولی خانواده اجازه ازدواج بهشون نداده بودند در ارتباطه، اسکرین شات از پیام هاش هم دارم.
توی واتساپ و تلگرام و اینستا و حتی پیامکی رابطه دارن.
بیرون هم با هم قرار گذاشتن.
اون خانم متاهل هستن.
حتی دخترم چندین بار شاهد صحبت های عاشقانه پدرش با خانمی بوده و الان خیلی ناراحت و غمگینه.
به نظرتون چکار کنم؟
چه مدارکی در دادگاه قابل قبوله؟
امکان اثبات در دادگاه هست؟
الان دادخواست بدم؟ یا فقط مهریه یا دادخواست طلاق؟
من اصلا به این راه ها آشنایی ندارم.
چندین جلسه است که زوج درمانی میریم و حتی مشاور گفت تا ایشان را بطه اش را آن خانم قطع نکنه زوج درمانی هم فایده نداره.
حالا واقعا موندم چه کنم؟
4 بار قول داده که دیگه قطع می کنه و ادامه نمیده ولی همچنان در ارتباطن

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام مدارک خود را به وکیل ارائه داده تا بررسی شود و در صورتی که مدارک کامل و کافی باشد شکایت رابطه نامشروع نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اگر همسرتان دارای روابط نامشروع به ترتیبی که فرمودید باشد می توانید از ایشان به اتهام رابطه ی نا مشروع شکایت نمایید ولی توجه کنید که در اینصورت اثبات این اتهام با توجه به اینکه طرف ایشان نیز خانمی متاهل هستند، عواقب ناخوشایند و غیر قابل جبرانی هم برای همسرتان و هم برای خانم مذکور به وجود خواهد آمد لذا توصیه می شودکه قبل از هر گونه اقدام قضائی ، حتما موضوع را از طریق مشاوره خانواده پیگیری کنید و در واقع طرح شکایت کیفری آخرین مرحله ای باشد که به آن متوسل می شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت رابطه نامشروع مطرح نمایید کلیه حقوق مالی خود را می توانید مطالبه نمایید در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ابتدا شکواییه بابت رابطه نامشروع ارایه کنید و اگر در این باب حکم صادر شد میتوانید بر اساس ان دادخواست طلاق بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید شکایت نمایید امابرای اثبات رابطه نامشروع بایستی ادله قوی چون شهادت شهود یا مستندات دیگری داشته باشید صرف رابطه مجازی را برخی قضات رابطه نامشروع نمی دانند...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود و اگر دلایلی مبنی بر رابطه جنسی دارید میتوانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص رابطه نامشروع و مهریه میتوانید اقدام حقوقی از طریق دفتر خدمات قضایی انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مهریه تحت هر شرایطی به شما تعلق می گیرد. نفقه هم تا زمان تمکین لذا در خصوص سوالات خود تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وکیل بگیزید مهریه را اجرا بگذارید بعد خود را رها کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما اسکرین شات از پیام ها داشته باشید شکایت رابطه نامشروع را مطرح نمایید و قابل اثبات است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در خصوص رابطه نامشروع میتوانید شکایت مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعلت عسر وحرج ورابطه نامشروع میتوانید درخواست طلاق با بذل بخش یا تمام مهریه را درخواست نمایید