مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو

سلام وقت شما بخیر،ببخشید سه سال پیش من ماشین از یه بنگاه دار خریدم و گفت برای تعویض پلاک هیچ مشکلی نداره زنگ بزنم به صاحب پلاک میاد برای تعویض پلاک، تا الان من هرچی زنگ زدم که بیاد برای تعویض پلاک نمیاد میگه من از اونی که ماشینمو بهش فروختم1500پول می‌خوام در صورتی که هیچ مدرکی هم ندارد که از چه کسی پول می‌خواسته حالا من باید چکار کنم که این بنده خدا نمیاد وکالت بده آیا میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می توانید از شخصیکه خریداری کردید شکایت نمایید جهت تنظیم سند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به تعویض پلاک مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

علیه صاحب پلاک دادخواست فک پلاک دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما الزام به تعویض پلاک به طرفیت صاحب ان بنمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، شما باید دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده و شخصی که پلاک به نام ایشان است اقامه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک‌به طرفیت صاحب پلاک بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک تقدیم نمایید