مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری رایانه ای

شخصی برای من شکایت کرده بخاطره کلاهبرداری و پولش 700 هزار تومن اومده به حسابم برایه من ابلاغیه اومده بود ولی ندیدم و چند ماه بعدش دیدم ابلاغیه ها رو ولی پیگیری نکردم الان که حسابم بسته شده ،
من ابلاغیه ها رو‌ اخرین بار 6 ماه پیش مشاهده کردم و همون موقع رای صادر شده بود و گفته بودن که باید 5 میلیون تومن بدم ... الان امکانش هست واخواهی بفرستم و باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مهلت واخواهی از تاریخ ابلاغ تا 20روز محسوب می شود باتوجه به اینکه شما 6ماه پیش مشاهده نموده اید بعید به نظر برسد شما باید اثبات کنید تازه از موضوع اگاه شده اید وواخواهیرااز طریق دفاتر خدات قضایی ارسال کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

واخواهی را از طریق دفاتر خدات قضایی ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر حکم غیابی باشد امکان
واخواهی وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله اگر حکم غیابی باشد امکان واخواهی وجود خواهد دارو و مدت آن 20 روز است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر حکم غیابی باشد امکان
واخواهی وجود خواهد داشت