مشاوره حقوقی رایگان - جرایم رایانه ای

سلام خسته نباشید یک سوال داشتم چنل یوتیوبم 6 ماهه فعالیت نمیکنم بعد رمزشو گم کردم هر چی خواستم جیمیلشو بازیابی کنم نشد بعد الان اگر چنل یوتیوبم هک بشه یکی کلاهبرداری کنه بجای اینکه با شماره کارت کلاهبرداری کنه اگر درخواست کد شارژ کنه و با شارژ ایرانسل یا همراه اول بخواد کلاهبرداری کنه به من ربطی که نداره؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
جیمیل هم سوالاتی داره که بازیابی میشه
تاحدممکن بازیابی کنید
اگرنت هرزمان مشکلی پیش آمد دفاع کنید با آی پی ،متوجه خواهندشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

در صورت عدم احراز سوءنیت میسر نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است علاج واقعه پیش از آن کنید. به هر نحوی که میشود یا اقدام به غیرفعالسازی آن کنید یا اقدام به فعالسازی مجدد آن کنید تا مورد سوءاستفاده از سوی مجرمین اینترنتی کنید؛ زیرا تجربه نشان داده است که هوش بزهکاران در فضای مجازی از سایر بزهکاران بیشتر است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر عدم سونیت خودرا اثبات کنید برای شما مشکلی ایجاد نمیشود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بار اثبات آن به عهده ی شما قرار‌میگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر عدم سونیت خودرا اثبات کنید برای شما مشکلی ایجاد نمیشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام احتمالات زیاد است هر موقع به وقوع پیوست باید اقدامات لازم را انجام داد احتمالا هک. تخریب. سرقت دیتا وجود داردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هنوز جرمی واقع نشده است.
با یک تکنسین کامپیوتر مشورت نمایید تا اکانت شما را پاک نماید .

یک وکیل :

با سلام ارتباطی به شما ندارد .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام بله
اگر کسی به شماره تلفن همراه شما دسترسی داشته باشد و با درخواست کد شارژ، اقدام به کلاهبرداری کند، این یک جرم رایانه‌ای است که مجازات قانونی دارد

همچنین، در صورتی که حساب یوتیوب شما هک شود و افراد دیگری به آن دسترسی پیدا کنند و به نام شما فعالیت کنند، این نیز یک نوع جرم رایانه‌ای است و مجازات قانونی جداگانه ای دارد
در این صورت، بهتر است به سرعت با یوتیوب تماس بگیرید و اطلاعات دقیقی در مورد حساب خودتان را ارائه دهید تا اقدامات لازم برای حفاظت از حساب شما انجام شود. همچنین، در صورت بروز هر گونه کلاهبرداری، بهتر است به مراجع قضایی مربوطه گزارش دهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست بطور کلی چون از کانال ایجاد شده توسط شما استفاده شده اصل بر این است مرتکب شما بوده اید و هک شدن را خودتان با کمک پلیس فتا باید اثبات کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید
در صورت عدم احراز سوءنیت مشکلی نخواهید داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اثبات عدم اطلاع و سوء نیت شما خیر مسئولیتی ندارید