مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی یارانه

سلام. مدارکم برادرم از خانه برو و به کلاهبرداری رایانه ای فروخت بعد از مدتی چند تا شاکی از شهر مختلف کشور شاکی من شدن در زندان یک هفته بودم با ضمانت ازاد شدم بعد از مدتی کلاهبرداران گرفتن پلیس فتای اهواز سند من آزاد شد ولی حساب یارانه ام باز نشد لطفا کمک کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید
لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دادسرا ثابت شود که سو نیت ندارید قرار منع تعقیب صادر میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از مرجع مسدود کننده پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادگاه باید دستور رفع توقیف از حسابهای شما را بدهد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد

و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت.

بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به مرجع دستور دهنده که حساب شمارا مسدود کرده مراجعه و درخواست رفع آن کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق مرجعی که مسدود نموده است جهت رفع آن اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر برائت شما ثابت شده،از مرجع مسدودی درخواست رفع مسدودی از حسابتان نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما بسیار کلی می باشد از خدمات مشاوره ای سایت استفاده نمایید

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

از قاضی پرونده درخواست رفع مسدودی را بخواهید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما بدوا باید بتوانید ادعای خود در خصوص برداشتن اوراق هویتی و مدارک خودتان توسط برادرتان را اثبات نمایید