مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال مسروقه

سلام من حدودا 3ماه پیش قصد خروج از کشور را داشتم که در فرودگاه اجازه خروج به من ندادند و بازداشت شدم
صبح به دادگاه رفتم و در دادگاه به من گفتند که جرمت دزدی یا تحصیل مال مسروقه است من اصلا شکه شده. بودم فکر میکردم اشتباهی شده
قاضی بهم گفت که در سال93خطی که به نام من بوده در یک گوشی دزدی رفته
و چون خط به نام من بوده یعنی که من مال دزدی خریدم یا خودم دزد هستم
در صورتی که در روز 23تیر 93 دقیقا همان روزی که سیم کارت من در گوشی دزدی رفته بنده تصادف شدیدی در جاده چالوس کرده بودم و 10روز هم بستری بودم
فیش حقوقی گذاشتم تا روز دادگاه که خانم شاکی آمد و گفت که من دزد نیستم چون دزدها را دیده بود من هم مدارک تصادف و بیمارستانم را به قاضی نشان دادم. و گفتم که من تصادف کرده ام خطم هم در تصادف گم شده من هم به دلیل تصادف و مشکلات فرامو شکردم خطم را بسوزانم
قاضی گفت 5 میلیون. به شاکی بده تا رضایت بده من هم پرونده.را میبندم این پول هم میدهی به شاکی تا دیگه یادت نره خط بسوزونی!!!! من هم پول ندادم چون کاری نکردم که پول بدم
رای قاضی شد 6ماه حبس و شلاق من اعتراض زدم و پرنده الان رفته تجدید نظر خواهی استان تهران تاریخ رسیدگی هم برج 8سال 98!!!!
با توجه به توضیحاتی که دادم اگر میشود من را در خصوص رای دادگاه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

با این شرایط که توضیح دادید دادگاه نباید حکم محکومیت صادر میکرد.شما مدارک بیمارستانو حتما ضمیمه پرونده کنید و همچنین با توجه به اینکه محلی که تماس در اون محل انجام شده توسط مخابرات فابل تعیین و تشخیص هست و محل بستری بودن شما هم‌مشخص هست این موضوع رو در دفاع خودتون بیان کنید