مشاوره حقوقی رایگان - امور مالی

با سلام و خسته نباشيد: ميخواستم بدانم فردی در شرکتی مشغول به کار میباشد که مامور خرید است، چند وقت پیش چند قلم کالا از چند سوپر مارکت مختلف برای شرکت خرید کرده اند و بدلیل بی احتیاطی تمام فاکتورهای خرید را گم کرده اند و چون شرکت حتماً ميبايست فاکتورهای خرید داشته باشد ایشان از یک سوپر مارکت ديگه ای فاکتور خرید تهیه کرده اند آیا کار ایشان خلاف و جرم محسوب میشود یا خیر؟ در ضمن تمامی قیمت خریدها در فاکتور های جديد بدون حتی ریالی کم یا زیاد تحویل امور مالی گردیده، اگر لطف کنید راهنمایی نمایید ممنون میشوم سپاسگزارم از لطفتان

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

اگر فاکتور خرید با اجناس تحویلی به شرکت مغایرت نداشته باشه و سوء نیتتون احراز نشه جرم نیست