مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار فاکتور خرید بدون مهر

سلام وقت بخیر
سوالم اینه که وقتی از فروشگاهی خرید میکنیم و درخواست فاکتور میکینم این فاکتور رد صورتی معتبر و قابل ارایه به عنوان سند هست که حتما مهر فروشگاه رو داشته باشه ؟
یا یا فاکتور بدون مهر ولی به همراه فیش مبلغ پرداخت شده بابت خرید کالا ، بعنوان سند کالای خرید شده معتبر هست ؟
با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .درواقع مهر وامضا از مهم ترین عواملی است که به فاکتور اعتبار می بخشدالبته در کنار مهر وامضا مواردی چون ذکر تاریخ .مشخصات خریدار وفروشنده و....که موجه یک فاکتور رسمی است .