مشاوره حقوقی رایگان - تعهد در پلیس فتا

با سلام بنده بدلیل توهین و تهدید به قتل در فضای مجازی احضار شدم شاکی هم امده بود .گفتن تهدید به قتل را بعد نوشتن پاک کردی ولی ایشون اسکرین گرفتن .ولی توهینت باقی مانده .گفتم رضایت شاکی را بگیرید لطفا.به من گفتن بیرون منتظر باش بعد اسممو صدا زدن و ازم تعهد کتبی مبینی بر عدم تکرار و درخاست بخشش از شاکی گرفتن بعد گفتن برو.آیا تمام شده یا به دادسرا میرود؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حتی اگر پرونده شما به دادسرا برود با رضایت شاکی پرونده بایگانی میشود

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

اگر شاکی رضایت قطعی و بی قید و شرط داده باشد. بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا تمام شده است ولی امکان شکایت در آینده وجود خواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به دادسرا ارسال خواهد شد وتصمیمگیری میگردد