مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تسلیم سند و فک پلاک موتورسیکلت

با سلام, بنده یک موتور سیکلت سال98 از اقایی خریداری کردم اما سند کتبی ای بین ما تنظیم نشده, الان قریب به سه ساله که موتورسیکلت تحت تصرف بندست, اما ایشون نه تنها مدارک مورتور رو تحویل من ندادن بلکه ادعا کردن ک موتور بابت ضمانت دست منه... من اظهار نامه ای براشون فرستادم و پس از پایان مهلت اظهارنامه قصد دارم دادخواستی علیه ایشون و صاحب سند که اقایی هستن که قبلا در نمایندگی مورتورسیکلت شاغل بودن مبنی بر اثبات وقوع بیع و الزام به تسلیم سند و مدارک تنظیم بکنم, باتوجه به اینکه مدارک من برای اثبات ادعایم صرفا یک فقره چک در وجه حامل که بدون رسید به ایشون دادم و سه مرحله واریز کارت به کارت به حساب فرزند پسر ده ساله این اقا بوده و همچنین شهادت شهود مبنی بر اینکه این موتور سه ساله تحت تصرف منه؛ هست؛ احتمال اثبات ادعای من و پیروزی دادخواست چقدر هست؟ ایا اقدامی هست ک انجام آن احتمال پیروزی بنده رو بیشتر بکنه(شاهدی که هنگام وقوع بیع حاضر بوده باشه ندارم )

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بر اساس همین دلایل دادخواست اثبات بیع را ارایه کنید احتمال موفقیت هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اقدام شما با توجه به توضیحات قابل دفاع وامکانپذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شانس زیادی ندارید باید اثبلت کنید صاحب موتور راضی بودند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر به صورت صحیح دفاع نمایید و لایحه دفاعیه دقیق حقوقی تنظیم نمایید عقد بیع اثبات خواهد شد