مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت هزینه دادرسی مهریه

سلام من یک سال بیشتر هست که مهریه ام رو اجرا گذاشتم و شوهرم ملزم به پرداخت مهریه و هزینه دادرسی شد ایشون اعسار از پرداخت هزینه دادرسی که 14 میلیون بود زدند و رای به نفع ایشون شد و در آخر این متن نوشته شد که حکم به اعسار خواهان از پرداخت هزینه دادرسی تجدید نظرخواهی مازاد بر سه میلیون تومان صادر ، این یعنی چی؟
و اینکه روند چجوریه من باید صبر کنم تا همسرم اعسار از پرداخت مهریه بزنه تا تقسیط صورت بگیره یا باید پیگیری کنم ؟ روندشو نمیدونم و شعبه فقط میگه صبرکن

پاسخ ها :

مسعود  يوسفي سهزابي

جناب آقای مسعود يوسفي سهزابي :

سلام همسرتون در صورت قطعیت اعسار از هزینه دادرسی باید مبلغ 3 م تومان را واریز کند تا به اعسار مهریه رسیدگی شود و اگر واریز نکند اعسار رد خواهد شد و می توانید جلب بگیرید ، صبر کنید تا مواعد ابلاغ و اقدام ایشان تمام شود
موفق باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یعنی باید سه م هزینه دادرسی پرداخت کند تا دادگاه تجدید نظر رسیدگی کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تقسیط مهریه بعد از صدور حکم اعسار صورت می گیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت قانونی همسرتان سپری نشده است صبر کنید و پس از آن می‌توانید دادخواست اعسار همسرتان را پیگیری کنید اگر دادخواست اعسار نداده‌اند میتواند تقاضای جلب کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی زوج باید ابتدا 3 میلیون تومان را نقدا پرداخت نماید و در مورد مابقی ، اعسار پذیرفته شده است و اقساط خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام یعنی باید سه میلیون هزینه دادرسی بدهند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

یعنی 3 میلیون باید بپردازد
منتظر رأی قطعی باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سه میلیون را باید همسرتان بپردازند تا درخواست ایشان مورد قبول واقع شود