مشاوره حقوقی رایگان - معافیت از سربازی

سلام خسته نباشید بنده مشکلی در بیضه خود دارم و به پزشک و سونوگراف که مراجعه کردم نتیجه این شد که یک کانون کیستیک به قطر 4 میلیمتر روی بیضه من هست و این منو اذیت میکنه آیا می‌تواند باعث معافیت من شود

معافیت داعم یا معاف از رزم کدام یک را شامل می‌شود

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با ارایه مدارک به کمسیون درخواست رسیدگی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای معافیت ، شما باید درخواست معافیت پزشکی را به سازمان نظام وظیفه مطرح نمایید و تمام مستندات و مدارک پزشکی خود را ارائه بدهید تا در کمیسیون بررسی بشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید موضوع در کمیسیون پزشکی نظام وظیفه بررسی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدارک خود را به کمیسیون پزشکی بدهید بررسی میشود.احتمالا از رزم معاف میشوید