مشاوره حقوقی رایگان - معافیت از سربازی

باسلام.پسرم سال96براثر تصادف ماشین دچارضربه مغزی شده وبه کمارفتندهوشیاری کم وکد99خوردندوامابه لطف خداوند بعدازچندروزی ازکماخارج وبهبودی پیداکردن.حالاوقت خدمت سربازی ایشان است.آیاباارایه مدارک پزشکی پسرم معاف یامعاف ازرزم میشوند.ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه، به دفتر پلیس بعلاوه ده مراجعه کنید

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

در کمیسیون پزشکی بررسی میشود

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

کمیسیون مطرح میشه نظر کمیسیون ملاک هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است
از ارگان مربوطه پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلا این سوال طرح شده است . در گذشته به این پرسش به شکل کامل ، جامع و تفصیلی پاسخ داده شده است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
و شما باید به سازمان نظام وظیفه درخواست معافیت پزشکی را مطرح نمایبد و مدارک پزشکی را ارایه نمایید
و بیماری ایشان در کمیسیون پزشکی بررسی خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکانش وجود دارد
به نظام وظیفه رجوع کنید
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

لازم به ذکر است که در مواردی که فردی به دلیل بیماری یا ناتوانی جسمی و یا عقلی قادر به انجام خدمت سربازی نباشد، می‌تواند برای معافیت از خدمت سربازی اقدام کند.

برای دریافت معافیت از خدمت سربازی، نیاز است به گواهی پزشکی از مراجع معتبر پزشکی که بیانگر ناتوانی فردی در انجام خدمت سربازی است، ارائه شود. این گواهی پزشکی باید توسط مراجع معتبر و مربوطه از جمله سازمان بهزیستی، بیمارستان‌ها و یا کلینیک‌های دولتی یا خصوصی صادر شود.

پس از دریافت گواهی پزشکی و تکمیل فرم‌های مربوطه، باید به دفتر خدمت وظیفه مربوط به منطقه محل سکونت مراجعه کرده و درخواست معافیت از خدمت سربازی را تقدیم کنید. در صورت تایید درخواست، گواهی معافیت از خدمت سربازی به شما اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است که درخواست معافیت از خدمت سربازی بر اساس تشخیص پزشکی و بررسی‌های دقیق انجام می‌شود و در صورت عدم مشمولیت با شرایط معافیت، درخواست شما رد خواهد شد.