مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تعلق بیمه به کارگر فوت شده ی بیمه نبوده (کارگر دیگه بیمه بوده)

با عرض سلام .کارم فروش کپسول اکسیژنه.شاگردم هنگام تحویل و تخلیه کپسول اکسیژن ،کپسول منفجر میشه(دلیل نامشخص)و در دم فوت میشه(بیمه نبوده شاگرد و مغازه)(ماشین و یک کارگر دیگه بیمه بودن )آیا میشه کاری کرد از بیمه استفاده کرد یا چیز دیگه ای؟لطفا کمکم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به عدم بیمه بودن کارگر مسئولیت بر عهده کارفرما خواهد بود باید آن را در صورت احراز قصور پرداخت نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، جهت اطهار نظر دقیق حقوقی ، نیاز به بررسی مستندات و اخذ توضیحات بیشتر خواهد و گفتگو در مورد نوع بیمه خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیمه نباشه متاسفانه کاری نمیشه کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به میزان تقصیر شما در وقوع حادثه دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنانچه صاحب مغازه بیمه حوادث داشته باشد میتوان از ان استفاده کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به عدم بیمه بودن کارگر, مسئولیت جبران خسارت برعهده کارفرمایان است و در صورت اثبات تقصیر مسئولید