مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در ابعاد پارکینگ با همسایه کناری

سلام و درود
یک واحد از ساختمان 9 واحدی را اجاره کرده ام که 7 پارکینگ دارد که یکی از این پارکینگ ها، برای واحد ماست ،
همسایه کناری ما ، اتفاقا در پارکینگ هم کنار ما هستند، منتهی ، خودروی خود را در حریم پارکینگ ما پارک میکنن، چند باری هم هنگام باز کردن درب خودروی خود، به خودروی ما آسیب زده اند، چند باری هم تذکر داده ام ، میگن جای من کوچک است ، ابعاد پارکینگ من، مشکل دارد، میگن دیوار میکشم و ...
ابعاد عرضی خودرو چقدر هستش؟
آیا باید شکایت کنیم ؟
راهکاری داره این مشکل ؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتونین تخت عنوان مزاحمت و ممانعت از حق شکایت کنین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
عکس و فیلم بگیرید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید تحت ت عنوان مزاحمت و ممانعت از حق شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق مراجع ذیربط پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطابق با سند رسمی ابعاد پارکینگ حدوداً 10 تا 12 متر باید باشد