مشاوره حقوقی رایگان - اتیان

سلام ممنونم از پاسخگویی شما خداوند به شما وکیل های دلسوز سلامتی و روزی فراوان نصیب بگرداند بنده طبق قراردای با پیمانکاری که قرار بر ساخت یک ساختمانی انجام دهند ولی ایشان کار را تعطیل کردند یا داشتن پول بنده دادخواست اشتباه دادم استرداد مال بعلاوه خواسته اصلی پیمانکار طی قرارداد فاگتور اجناسی را به بنده دادن و پول انها را از من گرفتند بر این اساس داد خواست استرداد مال دادم که اجناس فاکتور را بگیرم بنده در جلسه اول دادرسی خواسته خود را طی لایحه ای بیان کردم پیمانکار عدم تعهد زدم بلاوه خسارات ولی پروتد روی فاکتور که دادم جلو رفت و خواننده ادعای جعل کردند و به نفع ایشان شد مسول پروتده به بنده گفتن قرار اتیان بده بنده قبول کردم ولی قبل از جلسه اتیان پس گرفتم و مهلت برای ارایه ادله خواستم ولی مسول دفتر بدون اطلاع من قرار را صادر کردند وایشان هم قسم خوردند و خاتمه دادرسی را اعلام کردند و فاکتور را از ادله خارج کردند ولی هنوز حکم مشورتی دادنامه صادر نشده حالا به نظر بنده چکار کنم میتونم ادله جدیدم را اریه بدم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانید در صورتی که رای به ضرر شما صادر گردید در مرحله تجدیدنظر دلایل خود را ارائه نمایید تا تجدید نظر مجددا به اعتراض شما رسیدگی نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دادخواست وادله شما بعلاوه حکم دادگاه را ببینم تا راه حل قانونی پیشنهاد دهم تماس بگیرید یا حضوری تشریف بیارید دفتر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در مرحله تجدیدنظر نیز می توانید ارائه دهید