مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تقسیم نامه ارث قدیمی

بعد از فوت پدرم در 15 سال پیش همه وراث شامل 2 پسر و 5 دخترو یک مادر تصمیم گرفتیم ارث پدر را که3/2 هکتار زمین کشاورزی سند دار هست را تقسیم کنیم به علت نا اشنا بودن به قوانین و هم اینکه مالیات بر ارث را ندهیم یک برادر اقدام به گرفتن گواهی حصر وراثت محدودتا حد اکثر 3 میلیون تومان کرد و سپس تقسیم نامه هایی را نوشتیم ودر ان همگی امضا و اثر انگشت زدیم و شورای محل هم روی همه ان ها مهر زدودر ان نوشته بودیم که همه ارث را دریافت کرده و رضایت کامل داریم و بعد ها حق شکایت نخواهیم داشت ولی در همه تقسیم نامه ها زمین ها حدودی تقسیم شده بود و برای هر دختر و مادر 0/3هکتار و پسر0/6هکتار نوشته شده بود و0/2 هکتار زمین ها چون حدودی تقسیم شده بود میان زمین های وراث کم و یا زیاد پخش شده بودکه نوشته نشده و همچنین2 برادرزمین های نزدیک به جاده را که ارزش زیاد داشت بین خود تقسیم کردن و بقیه زمین ها میان 5 خواهر و مادر با قرعه کشی تقسیم شد ولی حالا متوجه شدیم که جهاد اجازه تقسیم نمیدهد و میگوید این تقسیم نامه ها برای خودتان اعتبار دارد و برادر ها هم به خاطر انکه ارزش زمین هایشان بیشتر هست حاظر نیستن تقسیم نامه ها را باطل و زمین را یک جا بفروشند ایا میشود ابطال این تقسیم نامه ها را به خاطر انکه در زمان تقسیم ارزش زمین های برادران بیشتر بوده و همچنین زمین ها حدودا تقسیم شده و وراث اموال متوفی را به دارایی اعلام نکردن از دادگاه تقاضا کنیم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تقسیمی که با رضایت کلیه وراث منعقد شده قابل ابطال نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید نسبت به ابطال تقسیم نامه اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش مال مشاع بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست ابطال تقسیم نامه را به طرفیت همه وراث اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما باید دادخواست ابطال تقسیم نامه را به طرفیت همه وراث اقامه نمایید اما مستحضر باشید که تقسیمی که با رضایت کلیه وراث منعقد شده قابل ابطال نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک شما و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتونید دستور فروش را از دادگاه بگیریولی تقسیم نامه بین شما معتبر است و بر اساس ان ثمن بین شما تقسیم میشود