مشاوره حقوقی رایگان - حقو و حقوق سرایداری

من الان 8سال میشه که در یک مجتمع پزشکی5طبقه21واحدی سرایدار هستم 4سال اول را بدون بیمه بودم من بصورت 24ساعته اونجا هستم ساعت کار من از 8نیم صبح تا 9نیم شب هست که بصورت اطلاعات ساختمان باید داخل حیاط داخل یک کیوسک باشم همه کارابامن هست نظافت جمع کردن اشغال ها وغیره الان یک نفر مالک بامن هروز دعوا دارد ومیخواهد که من برم حقوقم الان 2700هست بابیمه که خودشون پرداخت میکنن خودشون در جلسه ساختمان نتیجه گرفتن که سنوات این 8سال را پرداخت کنند ومیگن 14میلیون وپانصد بیشتر نیست آیا درست هست من اگر شکایت کنم میتونم کامل حقوحقوقم را دریافت کنم سابقه اون 4سال که بیمه نبودم میشه گرفت از ساختمان واینکه مدیر ساختمان بصورت اینکه در زیر فشار زیاد ازم امضاع گرفته که حقوحقوقت تسویه کردیم به دروغ میشه کاری کرد یاخیر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما حتما در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق قانونی خود را درخواست نمایید
کسر حقوق ماهانه ، عیدی ، پاداش ، سنوات

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید و حق و حقوق خود را مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات شما اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک واخذ توضیحات بیشتر از شما و گفتگوی متقابل خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این امضا اعتباری ندارد و مدیر باید فیش مبالغ واریزی را ارایه دهدبله شما میتوانید شکایت کنید و تمام حق وحقوق خود را بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله میتوانید از طریق اداره کار برای احقاق حق خود اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل مطالبه است
دادخواست دهید