مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی

باسلام. من تقریبا دو یا سه ماه پیش از طریق پسری که هنوز دوست هستیم به مدت سه روز متوالی رابطه از مقعد داشتم. ولی خودم رضایت کاملی نداشتم و با حرفای این آقا اغفال شدم و به خانوادم هم چیزی تا الان نگفتم. این آقا اظهار میکنه که با رضایت خودت بود و اون لحظه بدون این که من بفهمم از رابطه فیلم گرفته و برام فرستاد. آیا میتونم از ایشون هم بخاطر اغفال کردن هم بخاطر فیلمی که گرفته شکایت کنم و اثبات کنم که رضایت نداشتم در ضمن چت هامون هم موجود هست
و این که چه مجازاتی برای ایشون داره؟
من هم ممکنه مجازات بشم؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

موضوع بسیار مهم و تخصصی است، به همکاران متخصص در موضوعات کیفری مراجعه نمائید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اخذ فیلم خصوصی از شما و در صورت پخش آن جرم و قابل شکایت است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

رابطه نامشروع خود جرم است به تنهايي و گرفتن فيلم نيز جرم ديگري است ؛ و قابل پيگرد مي باشند و متهم مجازات مي شوند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اثبات شود برای دو طرف شلاق دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت کنید با توجه به اینکه با رضایت شما انجام شده هر دو به عنوان رابطه نامشروع محکوم می شوید.
و بهتر است دوستانه موضوع را حل و فصل کنید و به نظر بنده طرف فیلم رو پخش نمیکنه و قصدش صرفا جهت اینکه با شما مجدد رابطه داشته باشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله می توانید شکایت نماید امات احتمالا برای خود شما مجازات در پی خواهد داشت البته می بایست یک سری مسائل مشخص شود می شود تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فیلم گرفتن و رابطه هردو قابل مجازات می باشد صرفا در صورت اثبات به عنف طرف مقابل مجازات می گردد در غیر این صورت هردو

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شکایت نمایید
شما باید شکایت تهیه فیلم خصوصی
و تهدید به انتشار فیلم خصوصی را مطرح نمایید ولی امکان شکایت رابطه نامشروع به عنف و زور وجود نخواهد داشت زیرا

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رابطه و گرفتن فیلم هر دو جرمی مجزا هستند . اگر ادعا دارید که به زور و اجبار بوده . میتوانید شکایت تجاوز به عنف و پخش فیلم دهید . اما حواستان باشد که بار اثبات ادعا بر عهده شماست. در غیر این صورت خودتان نیز مجازات خواهید شد. چون موضوع تخصصی است و مباحث طولانی دارد توصیه میشود از پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید