مشاوره حقوقی رایگان - رد دادخواست متشاکی به علت پرداخت نکردن هزینه دادرسی تجدیدنظر

باسلام و خدا قوت خدمت بزرگواران صدیق، بنده عضو پیمانی شهرداری خواسته به تبدیل وضعیت از پیمانی به قرارداد معین بوده که در مرحله بدوی حکم به ورود برایم صادر شده ولی شهرداری هزینه دادرسی تجدیدنظر را پرداخت نکرده و رفع نقص صادرشده دیوان ده روز مهلت پرداخت داده که بازهم رفع نقص نشده، الان قرار رد دادخواست شهرداری صادر شده و ابلاغیه برای شهرداری فرستاده شده، آیا در این مرحله با شهرداری می‌تونه رفع نقص کنه یا نه، مرحله بعد چیه، ما باید کار خاصی انجام بدیم یا نه، سپاس گذار، انشالله خداوند به شما اجر بدهید یاعلی

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، رای دیوان قطعی خواهد شد. اگر شهرداری رأ ی را اجرا نکرد از دیوان اجراییه بگیرید.